Publicatiedatum 27-08-2022

ALLE NIEUWE YAMAHA CROSS MODELLEN 2023

YZ450F Monster Energy Yamaha Racing Edition 2023

YZ450F Monster Energy Yamaha Racing Edition

De geheel nieuwe 2023 YZ450F is gebaseerd op de beste vermogensafgifte en veringprestaties in zijn klasse en heeft nu nog meer vermogen, betere rijeigenschappen, minder gewicht en een nieuwe, smallere body met verbeterde ergonomie. Daarnaast heeft hij de Power Tuner-app van de volgende generatie, en dat alles met behoud van zijn befaamde gebruiksgemak, waardoor snelle rijders nog sneller worden. Dit moet wel een van de mooiste productie-crossmotors zijn die we ooit gebouwd hebben.

Een nieuw lichtgewicht aluminium frame en vernieuwde KYB-vering leveren de bochtenprecisie en rechtuit stabiliteit die je nodig hebt om voorop te blijven. En het compacte nieuwe naadloze kuipwerk in combinatie met herziende ergonomie geven de rijder ultieme mobiliteit voor maximale controle bij accelereren, remmen en nemen van bochten.


YZ450F Yamaha 2023

 

DDYZ450F 2023


YZ250

YZ250


YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition

YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition

 

Verhoog uw prestaties.

De YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition heeft een 125 cc tweetaktmotor met een zeer efficiënt YPVS-systeem (Yamaha Power Valve System) en een Keihin powerjet carburateur voor een explosieve acceleratie. De YZ125 Monster Energy Racing Edition heeft het vermogen om je ver vooraan te houden en een soepel schakelende zesversnellingsbak helpt je om kostbare seconden van je rondetijden af te schaven.

Met zijn exclusieve zwart-blauwe kleurenschema en fabrieksteamstijl graphics is de YZ125 Monster Energy Racing Edition de ultieme productierace-motor. Dankzij zijn slanke carrosserie en vlakke zadel kun je je gewicht snel verplaatsen voor totale controle – en met zijn krachtige remsysteem en de beste KYB-vering in zijn klasse is deze speciale editie voorbestemd voor de VictorYZone!


YZ125

YZ125

De YZ125 is ontwikkeld met een duidelijke missie: jonge motorcrossers een machine geven die op elk niveau kan winnen. Daarom hebben we onze snelste Yamaha 125cc 2-taktmotor ooit ontwikkeld, evenals het lichtst rijdende hightech chassis met toonaangevende vering en radicaal slank kuipwerk.

2-takt evolutie.

De YZ125 is voorzien van lichtgewicht motorinwendige onderdelen uit de racerij en profiteert van Yamaha’s beroemde koppelverhogende YPVS (Yamaha Power Valve System), waardoor de YZ125 een krachtig vermogen ontwikkelt dat je ver vooraan houdt. De zeer efficiënte luchtinlaat zorgt voor optimale prestaties en een directe reactie op het gaspedaal – en de soepel schakelende close-ratio 6-versnellingsbak helpt je om kostbare seconden van je rondetijden af te snoepen.

Zijn scherpe, ultraslanke kuipwerk geeft je een hoge mate van beheersbaarheid op de grond en in de lucht – en dankzij het vlakke zadel en de in de racerij ontwikkelde ergonomie kun je je gemakkelijk over de motor bewegen als je hard remt en accelereert. De YZ125 doet mee om te winnen – voeg nu alleen nog je vermogen toe en bereid je voor om de overwinningsYZone te betreden!


YZ85

YZ85

Winnen. Nooit vanzelfsprekend, altijd verdiend.

Veel van de hedendaagse profcoureurs begonnen hun carrière op de YZ85LW. En als je kijkt naar wat het nieuwe model te bieden heeft, begrijp je waarom. De hoogwaardige vloeistofgekoelde tweetaktmotor van 85cc is uitgerust met de beproefde Yamaha YPVS-motor voor racewinnende prestaties. En de verstelbare ophangsystemen zijn gebouwd om de zwaarste tracks onder de knie te krijgen.

De YZ85LW wordt ook geleverd met een nieuw, lichtgewicht aluminium achterframe, een herziene aluminium swingarm, een nieuw achterremsysteem en een herziene, zeer efficiënte luchtinlaat – net als de grotere YZ125. Voor maximale controle van de rijder is er een nieuw, vlakker zadel, slankere plastics en een opnieuw ontworpen brandstoftank. En met een tweekleurig Icon Blue-kleurenschema en herziene graphics die het uiterlijk compleet maken, is de YZ85LW klaar om je naar een hoger niveau te tillen.


YZ65

YZ65

Welcome to the victorYZone!

De YZ65 is gebouwd volgens dezelfde hoge normen als Yamaha’s aanbod aan racemotoren voor volwassenen. De krachtige 65 cc vloeistofgekoelde zesversnellingsbak is voorzien van Yamaha’s voor races ontwikkelde YPVS voor racewinnend vermogen en het lichte semi-dubbele stalen wiegframe met aluminium subframe biedt een stabiele wegligging en een hoge mate van wendbaarheid.

De instelbare 36 mm upside-down voorvork en link-less Monocross-achterwielophanging zorgen voor stabiel rijgedrag op ruw terrein. Door het verstelbare stuur kan de YZ65 met je meegroeien. Uitgerust met wave-remschijven voor krachtig remmen, een lang gewatteerd zadel en voetsteunen met hoge grip voor comfortabel rijden, evenals de dynamische YZ-graphics en Icon Blue plastic delen, is de YZ65 klaar om je naar de VictorYZone te brengen!


TT-R125LWE

TT R125LWE