Publicatiedatum 12-12-2016

EINDEJAARSSHOW GEBBEN MOTOREN 2016

EINDEJAARSSHOW GEBBEN MOTOREN 2016

2498_Eindejaarsshow_header

Van dinsdag 27 t/m zaterdag 31 december is het weer ouderwets gezellig tijdens de jaarlijkse eindejaarsshow bij Gebben Motoren.

Heerlijke snert, oliebollen en warme worst staan voor u klaar om daarna met volle buik gezellig door onze , dit jaar verbouwde, nog in kerstsfeer versierde mooie zaak te lopen.

Uiteraard hebben we voor veel voordeel gezorgd. Kijk hieronder maar eens:

Kledingafdeling Gebben MotorenKleding:
In onze prachtige net uitgebreide meer dan 500M3 grote kledingafdeling hebben we een zeer uitgebreide keuze in motorkleding, -helmen en -accessoires die wij voor u Tax-Free* hebben tijdens de show.

Showroom Gebben Motoren

 

 

 

Motoren:
Er staan nog een aantal 2016 modellen klaar die nog voor de oude prijs weg mogen. De prijsstijging voor 2017 is, door een meer dan 13% hogere yen en noodzakelijke technische aanpassingen om aan de Euro4 norm te kunnen voldoen, tussen de €400,- en €600,- dus pak dat voordeel .
De M1 van Valentino Rossi en de de nieuwe SBK machine van Michael van der Mark  en nog veel meer mooie Yard Build machine’s staan in onze showroom.

Onderdelen:
Ook in onze Accessoireshop hebben we leuke aanbiedingen en laat u eens voorlichten door Bashar in onze splinternieuwe navigatie en communicatie corner.

Werkplaats Gebben MotorenWerkplaats:
Arjan en zijn mannen staan ook deze week voor u klaar met hun uitgebreide kennis om advies te geven over een winterbeurt en eventuele stalling of andere technische zaken.


Kortom redenen genoeg om eens gezellig te komen kijken van dinsdag 27 t/m 31 zaterdag december.

*(niet op reeds afgeprijsde artikelen of i.c.m. andere aanbiedingen)

2498_Eindejaarsshow16