Publicatiedatum 07-08-2018

KAWASAKI 2019 MODELLEN BINNEN BIJ GEBBEN RACING

KAWASAKI 2019 MODELLEN BINNEN BIJ GEBBEN RACING

 Alle nieuwe 2019 modellen van Kawasaki staan in de winkel bij Gebben Racing.

KX65

Als eerste stap richting de overwinning kiezen de legendes voor KX, gebouwd om te domineren op de baan. De KX-65 is race-klaar en ontworpen om jong talent tot de kampioenen van de toekomst te laten behoren.

KX85

Van de eerste meters tot de hoogste trede van het podium, de Kawasaki KX85 modellen bieden de perfecte opstap voor ieder jong talent.
Gemaakt voor de optimale ontwikkelingen van vaardigheden in de jonge jaren van elk toekomstig kampioen.

KLX110

De compacte KLX110 biedt oneindig veel rijplezier en avontuur voor iedere rijder. Dit type heeft zich bewezen als de ideale machine om de off-road skills onder de knie te krijgen voordat de overstap gemaakt wordt naar het echte werk.

KX250F

Grab the holeshot on the 2019 KX250. Impressive low to mid-range power feeling, an easy to use high rpm range and outstanding suspension is just part of the 2019 story. Together it all adds up to the potential to cut better lap times and hit that crucial first corner ahead of the pack.

KX450F

Al meer dan 40 jaar worden de Kawasaki KX modellen gemaakt met één doel; rijders naar de hoogste trede van het podium brengen.
Om de concurrentie in de felbevochten MX1 klasse wederom een stap voor te blijven introduceert Team Green voor 2019 de compleet
nieuwe KX450. Een revolutionaire machine boordevol nieuwe features zoals een nieuwe oliegevulde voorvork, elektrische start en hydraulische koppeling!