Publicatiedatum 20-08-2022

NIEUWE KAWASAKI KFX90

Nieuwe KFX90 – Lime Groen

Plezier op vier wielen begint met de nieuwe KFX90. Een luchtgekoeld 90cc motorblok en hoogwaardige vering maken van deze ATV de perfect basis om uitdagende parcoursen aan te
gaan. Door de volautomatische CVT-versnellingsbak en instelbare snelheidsbegrenzer beleven jong en oud, ongeacht rijniveau, de mooiste outdoor avonturen.

Kleuren & Specificaties

  • Kleur: Lime groen
  • Maximum vermogen: 4,7 kW {6,3 PK} / 7.250 tpm

Nieuwe KFX90 2023

Kawasaki KFX90 2023

Features

Kawasaki KFX90 2023 Scherp Design

 

Scherp Design

 

De scherpere nieuwe styling transformeert deze ATV-modellen voor kinderen en geeft ze een veel serieuzere uitstraling dan hun voorgangers. De KX-graphics dragen bij aan de sportieve look en zorgen er samen met de groene kleur voor dat de KFX90 direct herkenbaar is als Kawasaki.

Kawasaki KFX90 2023 Verbeterde Bescherming Tegen Modder

 

Verbeterde Bescherming Tegen Modder

 

De binnenzijde van de voorste wielkuipen hebben grotere spatborden zodat de motorruimte beter beschermd is tegen vuil en modder.

Kawasaki KFX90 2023 Led Accentverlichting

 

LED-accentverlichting

 

De LED-accentverlichting maakt deze ATV makkelijker zichtbaar. Zo kun je gemakkelijk zien waar de jonge avonturier zich bevindt terwijl hij op verkenning gaat.

Kawasaki KFX90 2023 Voetsteunen Met Veel Grip

 

Voetsteunen Met Veel Grip

 

Het patroon van de voetsteunen biedt veel grip om zo jonge rijders te helpen hun ATV makkelijker onder controle te houden tijdens het staand rijden.