Publicatiedatum 21-04-2019

TEAM GEBBEN VAN VENROOY SCOORT IN VERSCHILLENDE KAMPIOENSCHAPPEN

Marcel Conijn, Oss, 14-04-2019Tijdens natte en gladde omstandigheden was de Italiaanse Kawasaki rijder oppermachtig in Montevarchi. Met deze twee manche overwinningen verstevigd Lupino de eerste plaats in het kampioenschap.

Tijdens de eerste wedstrijd om de Dutch Masters die werd verreden in het Brabantse Oss heeft Marcel Conijn zich goed laten zien. Tijdens de Kwalificatie zat er niet meer in dan een 14e positie. Mede door de drukte in de baan was het lastig een om een goede tijd neer te zetten. De chaos die ontstond tijdens de start van de eerste manche was niet in het voordeel van Marcel. Toch zette de jonge Kawasaki rijder goed door en finishte op een 12e positie. De start van de 2e manche was goed en Marcel begon direct in de top tien aan de wedstrijd. Een kleine schuiver in de beginfase wierp hem terug, maar Marcel zette ook nu goed door en werd op een mooie 10e positie afgevlagd. In het tussenklassement staat Marcel op een mooie 9e plaats in het MX2 Kampioenschap.

Benoit Paturel, Oss, 14-04-2019Voor de Fransman Benoit Paturel was het een lastige dag. Na de operatie aan beide armen is het vooral even zoeken voor de Fransman om het juiste ritme terug te vinden. In de tijdtraining beperkte hij de schade nog door de Gebben van Venrooy Kawasaki op de  6e positie te zetten maar tijdens de beide manches kwam de Fransman geen moment in zijn ritme. Meer dan een 7e en 9e positie zat er niet in. De komende tijd zal Benoit gebruiken om verder te werken aan zijn herstel en zal tijdens verschillende wedstrijden aan de start komen.

 

GEBBEN VAN VENROOY KAWASAKI TEAM SCORES WELL IN VARIOUS CHAMPIONSHIPS

Allessondro Lupino, Montevarchi, 14-04-2019The Gebben Van Venrooy Kawasaki team celebrated a victory with Alessandro Lupino in the Italian championships at a wet and slippery Montevarchi. The Italian rider thereby tightened his grip on the championship lead.

The team was also in action at the Dutch Masters of Motocross at Oss.  Marcel Conijn qualified in 14th position. Despite some first lap travails, the young rider finished 12th in the first race.  A top ten start out of the gates in race two, and despite a crash, he managed to hold on to a tenth place spot all the way to the flag. This ensured him of a 9th spot in the championship standings going away from the event.

Frenchman Benoit Paturel  had a difficult outing. After recovering from operations on both arms , he battled to find his rhythm. He qualified in sixth position, and in the races he finished seventh and ninth respectively, wholly below his expectations. He is working hard at regaining his top form, and hopes to be the rider of old soon.

Press Release: Rogat, 16-04-2019