Gebben Racing medewerkers

Gebben Racing medewerkers

Emile Gebben

Emile Gebben
Directeur eigenaar

Heeft het DNA van zijn vader, de liefde voor de motorsport werd hem met de paplepel ingegoten. Houdt zich voornamelijk bezig met de ‘noppen; binnen het bedrijf, oftewel de Gebben Racing divisie. Hij was zelf crosser, is inmiddels alweer jaren fulltime aan het werk met de in- verkoop van motoren en quads.

 

 

 

Andre Gebben

André Gebben
Directeur eigenaar

In de motorcrosswereld is de André Gebben een begrip. Hij werd maar liefst 19 keer Nederlands kampioen en nam deel aan vele races in Engeland en Amerika. Hoogtepunt in zijn carrière is dat hij het wereldrecord sprint op zijn naam heeft staan. Ontwierp in die tijd zijn eigen ‘Gebben Kreidler’ motor. De rasondernemer heeft een fingerspitzengefühl voor klantgerichtheid.

 

 

 

Robert Dijkman

Robert Dijkman
Bedrijfsleider

Al van jongs af aan werd hij met het motorcross sausje overgoten, hij zelf, zijn broers en vader reden vele crosswedstrijden. Is als rechterhand van André Gebben de ondernemer binnen de onderneming. Na een gedegen opleiding aan de IVA Driebergen koos hij later in zijn carrière toch voor de motorsport, als bedrijfsleider bij Gebben Motoren. Regelt álles voor én achter de schermen van PR tot de verkoop.

 

 

 

Verkoop Kleding en kledingaccessoires

Petra Wobben
Medewerkster kledingshop

Maakt al vele jaren deel uit van het Gebben team. Zij is lekker enthousiast  en heeft servicegerichtheid als tweede natuur en denkt daarbij altijd ‘hoe zou ik zelf graag als klant ontvangen willen worden’.  Zij houdt zich o.a. bezig met de in- en verkoop. Heeft ongelooflijk veel vakkennis die zij graag verwerkt in haar eerlijke verkoopadvies, want zij weet waar zij het over heeft!

Mariska Mintjes
Medewerkster kledingshop

Zij studeerde aanvankelijk motorvoertuigen techniek om al snel een switch te maken naar een studie detailhandel. Bij Gebben is zij helemaal op haar plek. Veilig motorrijden is onlosmakelijk verbonden met functionele en goed passende kleding, van motorpak tot helm. Mariska vindt het fijn om de klant daarin te adviseren. Samen met Tresia houdt zij zich ook bezig met de uitingen van Gebben Motoren via Social Media.

Werkplaats

Arjan Lugtmeier
Receptie back-office 

Niek Draaijer
1
e Monteur, Chef -werkplaats

Erik Hoorn
Meewerkend voorman
1
e Monteur wegmotoren /cross /enduro /quads

Kenneth Antonissen
1e Monteur wegmotoren / cross / enduro / quads

Rick Stegeman
1e Monteur wegmotoren / cross / enduro /quads

Rick Timmerman
2e Monteur wegmotoren / cross / enduro / quads

 

Onderdelenmagazijn

Bashar Al-Zuhairy
Chef magazijn

Jesper Nagelhout
Magazijnmedewerker

 

Administratie

Monique Schipper
Administratief medewerkster
Samen met Alberdien is zij verantwoordelijk voor de algemene financiële administratie van Gebben Motoren en handelt de directe verkoopadministratie af met de klant bij de aankoop van een motor. Ook de verkooporders gaan door haar handen. Als perfectioniste zet zij graag de puntjes op de i, kortom zij zorgt ervoor de afdeling administratie op rolletjes loopt.

Alberdien Fransen
Administratief medewerkster

Samen met Monique is zij verantwoordelijk voor de algemene financiële administratie van Gebben Motoren. Is zeer geordend en zorgt voor alle papieren rompslomp die komt kijken bij de aankoop van een motor. Zij regelt de verzekering en de tenaamstelling. Tevens zorgt zij voor de betalingen. Samen met Monique zorgt zij dat de administratie verloopt als een geoliede machine.