Publicatiedatum 16-05-2017

Max Schwarte 10 in Dutch Masters Emmen

Max Schwarte 10 in Dutch Masters Emmen

Max Schwarte, Emmen, 14-5-17, Max Schwarte 10 in Dutch Masters EmmenOp het mooie circuit van Emmen waar alles perfect was geregeld, was zondag de derde Dutch Masters of MX. Het weer was goed en Max had er zin in, in de tijdtraining kon Max niet echt een goede ronde neer zetten doordat er een deel van de training een gele vlag in de baan was. Een 15e tijd.

1e manche geen goede start, hij begon op plaats 17, het rijden ging lekker en Max kwam snel naar voren. Op een 10e plaats rijdend viel Max en kon weer beginnen op de vijftiende plaats, hier was Max niet tevreden mee en vocht tot de laatste ronde voor zijn plekje. Door slim te rijden en netjes zijn kans af te wachten pakte hij nog de 12 plaats over.

De 2e manche  had Max een goede start en begon de wedstrijd  op plek 10, door netjes en controleert te rijden is hij naar plaats 8 gereden , Max had de eerste manche veel gegeven  kon hij in  het midden van de manche niet zo goed volhouden en moest hij zich wat terug laten zakken. Maar netjes gefinisht op de 10e plaats.

Totaal 10.

Op naar de Zwarte Cross! 14 en 15 juli in Lichtenvoorde.