Kawasaki organiseert Mega News Show 2019 modellen!

Als grootste Japanse motormerk in de Benelux heeft Kawasaki besloten om een vervolg te geven aan haar succesvolle News Show in het Nationaal Militair Museum in Soest. In het weekend van 1 en 2 december zullen alle nieuwe 2019 Kawasaki modellen en primeurs weer op deze schitterende locatie te bewonderen zijn.

Lees verder

GEBBEN VAN VENROOY MET EEN LACH EN EEN TRAAN IN IMOLA

Voor het Gebben Van Venrooy Kawasaki team stond afgelopen weekend de laatste Grand Prix van het jaar op de kalender. Voor Alessandro Lupino betekende de afsluitende Grand Prix een thuiswedstrijd, aangezien er een baan was aangelegd op het Autodromo Enzo and Dino Ferrari circuit in Imola.

Lees verder

Alessandro Lupino Italiaans Kampioen MX1

De Gebben Van Venrooy Kawasaki rijder Alessandro Lupino is in het Italiaanse Malpensa Italiaans kampioen MX1 geworden. Met nog 1 wedstrijd te gaan in het Italiaanse kampioenschap is Lupino niet meer te achterhalen in het klassement.

Lees verder

KAWASAKI 2019 MODELLEN BINNEN BIJ GEBBEN RACING

KAWASAKI 2019 MODELLEN BINNEN BIJ GEBBEN RACING  Alle nieuwe 2019 modellen van Kawasaki staan in de winkel bij Gebben Racing. KX65 Als eerste stap richting de overwinning kiezen de legendes voor KX, gebouwd om te domineren op de baan. De KX-65 is race-klaar en ontworpen […]

Lees verder